20111213

Κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του ΠΑΟ


Κρίσιμη μέρα η σημερινή για τον Παναθηναϊκό μετά την δέσμευση του Βλάση Τσάκα ότι την Τρίτη θα εμφανιστούν ...
τα 15 εκ. ευρώ για να προχωρήσει η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Σαουδάραβα επενδυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Τρίτη θα παραδοθεί ένας φάκελος στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την πλευρά του πρίγκιπα με τις τραπεζικές εγγυήσεις για τα 15 εκ. ευρώ, η πρόταση του για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα μέχρι να γίνει η αλλαγή του νόμου από την Πολιτεία που φαίνεται να παίρνει νέα αναβολή για τον Ιανουάριο και επίσης η πρόταση του για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών.

Στη συνέχεια ο Σαουδάραβας επενδυτής θα περιμένει από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να οριστεί εντός της εβδομάδας ραντεβού στην Αθήνα για να προχωρήσει η υπόθεση.

Από την πλευρά Βαρδινογιάννη τονίζεται ότι η εμφάνιση των χρημάτων δεν λύνει από μόνη της το πρόβλημα ούτε εγγυάται την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Εγγύηση για την επόμενη μέρα θα είναι τα όποια κεφάλαια υπάρχουν να δεσμευτούν στον Παναθηναϊκό.

Το ιδανικό θα ήταν να μπουν τα 15 εκ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου προκειμένου να τελειώσει άμεσα και χωρίς αμφιβολίες η υπόθεση.