20111216

Ο δολοφόνος βρέθηκε 11 χρόνια μετά ... Για έξι χρόνια ήταν στη φυλακή το λάθος άτομο !

Ο 40χρονος Shahidul Ahmed καταδικάστηκε σήμερα για το θάνατο της 19χρονης Rachel Manning, η οποία είχε βρεθεί νεκρή πριν από 11 χρόνια σε ένα από τα πιο διακεκριμένα γήπεδα γκολφ της Μεγάλης Βρετανίας.
Έξι χρόνια ο αρραβωνιαστικός της, Barri White, κρατούνταν στη φυλακή κατηγορούμενος για το θάνατο της. Από τις κατηγορίες αυτές απαλλάχτηκε λίγα χρόνια αργότερα.

O Barri White και η άτυχη Rachel Manning

Το άψυχο σώμα της Rachel είχε βρεθεί στις 12 Δεκεμβρίου του 2000 πεταμένο ανάμεσα σε κάτι δέντρα στο γήπεδο γκολφ Woburn, που βρίσκεται στο Milton Keynes. Η άτυχη κοπέλα είχε στραγγαλιστεί και το πρόσωπό της είχε παραμορφωθεί από απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε με μια κλειδαριά τιμονιού αυτοκινήτου.

Ο Β. White, τώρα 30 ετών, είχε καταδικαστεί σε ισόβια το 2002 για τη δολοφονία της.Ο 58χρονος συγκατηγορούμενός του, Keith Hyatt, έμεινε στη φυλακή 2,5 χρόνια με την κατηγορία της διαστρέβλωσης στοιχείων, ενώ κατηγορήθηκε και για τα μετά θάνατον χτυπήματα στο πρόσωπο του θύματος. Είχε καταδικαστεί και αυτός σε 5 χρόνια φυλάκιση και τελικά αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εναντίον του.
newsbeast.gr