20111225

Στα 11 της χρόνια η Charley είναι το πιο δυνατό κοριτσάκι της Βρετανίας !


Η Charley Craig είναι σίγουρα ένα κοριτσάκι που δύσκολα τα συνομήλικα παιδιά θα τα έβαζαν μαζί της! Ο λόγος είναι απλός:
στα 11 της η Charley είναι το πιο δυνατό κοριτσάκι της Βρετανίας αφού μπορεί να σηκώσει σχεδόν το βάρος του σώματος της.
Η μικρή προπονείται πολύ σκληρά και μάλιστα σε καθημερινή βάση στην άρση βαρών. Συνολικά, περνά 12 ώρες της ημέρας στο γυμναστήριο, καθώς στόχος της είναι να κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο στο «Commonwealth Youth Game».
Μιλώντας για το δύσκολο καθημερινό της πρόγραμμα, η Charley εξομολογείται ότι «είναι πολύ δύσκολο και τις περισσότερες φορές με εξαντλεί. Αλλά όταν κοιτάζω πίσω, είμαι ευτυχισμένη με τα όσα έχω καταφέρει».
Ο προπονητής της μικρής πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ενώ η ίδια εξομολογείται ότι «μ΄αρέσει το γυμναστήριο γιατί είναι μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα, ενώ οι μεγαλύτεροι με ενθαρρύνουν ώστε να συγκεντρώνομαι και να καταφέρνω το στόχο μου».
Κατά τ΄ άλλα, η Charley είναι όπως όλα τ’ άλλα κοριτσάκια της ηλικίας της. Λατρεύει την ηθοποιό Natalie Portman και στο Mp3 της ακούει την Katy Perry.
typos.com.cy