Είναι απλό!
Κόψτε την ρίζα του κρεμμυδιού τελευταία.
Βάλτε το για λίγο στο ψυγείο να παγώσει πριν το κόψετε.
Ξεφλουδίστε τα κάτω από κρύο νερό.
Βάλτε έναν ανεμιστήρα από πίσω σας για να απομακρύνει τους ατμούς από τα κρεμμύδια μακριά.
Καθαρίστε τα κρεμμύδια φορώντας γυαλιά. Με αυτόν τον τρόπο τα σταγονίδια από τα κρεμμύδια δεν θα φτάνουν στο μάτι.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι ψωμιού στην άκρη του μαχαιριού για να απορροφήσει τις αναθυμιάσεις.
Μασάτε τσίχλα ενώ καθαρίζετε κρεμμύδια.
Κι αν δεν δείτε αποτέλεσμα με όλα αυτά, βάλτε κάποιον άλλον να κόψει κρεμμύδια για εσάς.
Κι αν δεν δείτε αποτέλεσμα με όλα αυτά, βάλτε κάποιον άλλον να κόψει κρεμμύδια για εσάς.