20111115

Βρες ποιο είναι το εργαλείο!

Στοιχείο 1.

Αυτό το χρήσιμο εργαλείο, απαντάται συνήθως σε μεγέθη μέχρι 15 - 18 πόντους. Τις υπηρεσίες του απολαμβάνουν άτομα και των δύο φύλων. Συνήθως...
 βρίσκεται κρεμασμένο χαλαρά, έτοιμο για στιγμιαία δράση.

Στοιχείο 2.

Αποτελείται από ένα τριχωτό μέρος στην μία άκρη του και μια μικρή τρύπα στην άλλη. Χρησιμοποιείται εισάγοντάς το, σχεδόν πάντα οικειοθελώς, μερικές φορές αργά και απαλά, άλλοτε γρήγορα, σε ένα ζεστό, σαρκώδες και υγρό άνοιγμα όπου μπαίνει και βγαίνει για λίγα λεπτά.

Στοιχείο 3.
Ξανά και ξανά, συνεχόμενες εισαγωγές και εξαγωγές, που συνοδεύονται και από συγκεκριμένες κινήσεις του σώματος. Οποιοσδήποτε βρεθεί εκεί κοντά, σίγουρα θα αναγνωρίσει τον ρυθμικό, χαρακτηριστικό ήχο που προέρχεται από τις προαναφερθείσες κινήσεις. Όταν, τελικά, τραβηχτεί έξω, αφήνει πίσω του μια υγρή, λευκή και κολλώδη ουσία, η οποία απαιτείται να καθαριστεί είτε από την εξωτερική επιφάνεια είτε από τα εσωτερικά μέρη του ανοίγματος.

Στοιχείο 4.

Όταν, τέλος, αφεθεί να ξεκουραστεί, κρέμεται και πάλι έτοιμο να δοθεί και πάλι σε μια ακόμη περίοδο δράσης, όταν αυτό ζητηθεί. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό θα γίνει δύο ή τρεις φορές την ημέρα αν και συνήθως συμβαίνει πολύ σπανιότερα.

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ?


Όπως όλοι θα μαντέψατε, η απάντηση σε αυτό το απλούστατο κουίζ είναι...

?????

Η ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ (??!!) να είχατε σκεφτεί κάτι διαφορετικό?..!!!!