20120118

Αρρωστημένο μυαλό ! Πρόσφερε σε πελάτισσα γιαούρτι με το σπέρμα του !


Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να δώσει εξήγηση στην ιστορία, που εκτυλίχθηκε σε παντοπωλείο της πόλης Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού. Ο υπάλληλος πρόσφερε σε μια πελάτισσα γιαούρτι, στο οποίο είχε βάλει το σπέρμα του.Τον περασμένο Ιανουάριο ο Άντονι Γκαρσία έδωσε στην γυναίκα που πήγε στο κατάστημα ένα κύπελλο με γιαούρτι, μέσα στο οποίο είχε βάλει ένα κουταλάκι με γενετικό του υλικό. Με το που δοκίμασε η πελάτισσα το γιαούρτι κατάλαβε τι συνέβαινε και σε κατάσταση υστερίας, άρχισε να φτύνει και να σκουπίζεται στο μανίκι της.
Η αστυνομία πήρε δείγματα από το πάτωμα και κράτησε την μπλούζα του θύματος ως στοιχείο. Ακολούθησαν εξετάσεις και γενετικές αναλύσεις, οι οποίες ξετύλιξαν το κουβάρι της πρωτοφανούς υπόθεσης. Αρχικά ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την απαράδεκτη πράξη του, όμως τα πειστήρια και τα αποτελέσματα των αναλύσεων, τον ανάγκασαν να ομολογήσει τα πάντα στο ομοσπονδιακό δικαστήριο.
Ο 32χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος, θα τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως τριών ετών, την οποία θα ακολουθήσουν τρία επιτήρησης. Κατηγορείται για αλλοίωση τροφίμων και ψευδή κατάθεση.                                                                                                [star]