20111210

ΠΑΤΡΑ: Έβαλε κάμερα στο σπίτι της πρώην !


Απίστευτη κι όμως αληθινή η θρασύτητα ενός νεαρού, όχι παραπάνω από 24 χρόνων, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του δεν δίστασε να μπει στη διαδικασία να...
παρακολουθήσει την κοπέλα του όταν του ζήτησε να χωρίσουν!
Και όταν λέμε να την παρακολουθήσει, εννοούμε βάζοντας κάμερα μέσα στο ίδιο της το σπίτι για να καταγράφει όλες της τις κινήσεις και να επιβεβαιώσει την υποψία του ότι υπήρχε άλλος! Αλλά εκείνη τον ανακάλυψε και τώρα οι δύο νέοι οδηγούνται στα δικαστήρια.
Όλα συνέβησαν πριν από έναν μήνα στην Πάτρα και οι «πρωταγωνιστές» είναι ο νεαρός ο οποίος ασχολείται με υδραυλικές εργασίες και η 20χρονη κοπέλα του που είναι από την Αθήνα και σπουδάζει στην Πάτρα. Μετά από σχέση ενάμιση χρόνου, η 20χρονη τού ζήτησε να χωρίσουν, κάτι που ήταν αδύνατο να αποδεχθεί. Κάθε προσπάθεια να την μεταπείσει ήταν μάταιη κι έτσι άρχισε να υποπτεύεται... άλλον. Παράλληλα, η νεαρή άρχισε να αντιλαμβάνεται ύποπτα πρόσωπα που πηγαινοέρχονταν στο δρόμο κάτω από το σπίτι της καταγράφοντας τις ώρες που έφευγε και γύριζε.
Και αυτό που υποψιάστηκε ήταν ότι ο πρώην της είχε στείλει φίλους του να την παρακολουθούν μήπως και την... πιάσουν με άλλον. Και, προφανώς, επειδή δεν είχε αποτέλεσμα η παρακολούθηση, ο 24χρονος αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα μέσα στο σπίτι της κοπέλας! Η οποία είχε κάνει το λάθος να μην αλλάξει κλειδαριά, καθώς ο νεαρός τής παρέδωσε κανονικά τα κλειδιά. Δεν γνώριζε, όμως, ότι νωρίτερα είχε φροντίσει να βγάλει δικά του αντικλείδια...
Τον έπιασε στα... πράσα
Επρόκειτο για μία μικρή, κρυφή κάμερα από αυτές που πωλούνται μέχρι και μέσω Διαδικτύου. Έκανε τη... δουλειά της για κάποιες μέρες αλλά ύστερα από κάποιο διάστημα ο νεαρός έπρεπε να επιστρέψει για να πάρει το οπτικό υλικό. Την... έστησε κάτω από το σπίτι περιμένοντας την κοπέλα να φύγει και ανέβηκε. Η ίδια, όμως, γύρισε λόγω έντονης αδιαθεσίας που ένιωσε ξαφνικά και τον έπιασε στα... πράσα! Μετά από αυτό δεν την συγκρατούσε τίποτα. Ειδοποίησε τους γονείς της και απευθύνθηκε αμέσως σε δικηγόρο αναθέτοντάς του την υπόθεση και ζητώντας να υποβληθεί μήνυση για παραβίαση στέγης και προσωπικών δεδομένων.
dete.gr